MISS JOOLS!

London bruden Miss Jools som är bosatt i Berlin har producerat den sjukt rhytmiska låten Que Me Levante, med en riktigt "krukig" conga som leverar tungt groove i kombo med en riktigt pumpig bas o andra feta trummor o sköna ljud så uppnår låten fullkomlig perfektion, en riktig killer!

Ett meddelande till alla läsare: Ni sprider såklart ryktet om den sköna musikbloggen vidare till alla ni känner, man blir jäkligt mycket mer sugen på att uppdatera ofta ju fler läsare man har!


BALEARIC!

Gregory Del Piero från Frankrike gör riktigt tung deephouse med riktigt groovy baselines och mycket funk, denna låt är en riktig killer med hammond orglar och congas som höjer låten till stjärnnivå, jag har inte hört originalet, detta är en Del Piero Rework, den äger!

Njut för det blir inte skönare!
NICE TRACK!

Supersweet New York style!

Riktigt groovy baseline, med riktigt sköna vocals av Roland Clark som jag inte vet så mycket om förutom att han medverkar på ett otal souliga ibiza house låtar!

Texten är grym! Enjoy!

Låten är ganska lounge men mest  tycker jag den har en känsla av NYC discofunk!

Perfekt efter jobbet innan utgång, perfekt i vintermörkret! Pump it!


MIAMI STYLE!

Väldigt soulig house! Skön vocal av Mary Pearce, tung piano mix av Visnadi!

Riktigt tung miami slinga, väl avvägda congas, groove!


DIANA ROSS!

Riktigt skön låt av Diana Ross, en av världens absolut bästa sångerskor genom tiderna, med otaliga listettor och odödliga hits.

Det finns så sjukt många Ross låtar att det ibland kan bli lite snurrigt i spellistan, här är en lite mindre känd låt, eller den är känd, men inte i monsterhit klassen som tex upside down.

Riktigt smooth låt, väldigt 80's, riktigt laidback!


SOULFULL! HOUSE! NEW YORK STYLE!

Danny Tenaglia är en klassisk New York dj och producent, han blev riktigt känd som dj på 80 talet då han spelade på en av Miamis fetaste nattklubbar, efter det begav han sig tillbaka till New York och började producera riktigt tunga house spår.

Här är Dannys souliga låt "Look Ahead" med äkta NYC feeling, skönt piano, ett par tunga Detroit basslingor samt skön vocal!
RSS 2.0